Who’s that girl, lalalalalala ..

Rony Correa

Hey! Mijn naam is Rony en ik ben 27 jaar oud. Ik ben moeder van een prachtige dochter Avéya       (17-12-2017).

Samen wonen wij in Rotterdam wat me reuze bevalt, maar oorspronkelijk kom ik uit de mooiste stad van heel Nederland, namelijk: Haarlem.  Samen met haar beleef ik rollercoaster aan avonturen die ik graag met jullie deel. Naast fulltime mom, ben ik ZZP’er als professioneel danseres en dans docent. Nadat ik ben afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas te Amsterdam in 2012 ben ik gaan “rolen” als danseres en verdien ik er mijn geld mee. Ook zit ik in een girlband; “GRLBND” nadat wij het programma “The Next Boy/Girl Band” hebben gewonnen treden wij samen op en hopen we veel kids blij te maken met onze stemmen.

Aangezien ik dus zo-veel leuks mee maak zet ik dit graag op ‘papier’ en hoop ik menig mens te bereiken met mijn schrijf werk met hier en daar sarcastische, humoristische, tikkeltje speelse woorden.

Have fun reading.

xoxo Roon

 

INFLUENCER

Ik ben nu sinds 2 jaar druk bezig met mijn influence-life op poten te zetten. Sinds ik heb meegedaan aan het TV programma “The Next Boy/Girl Band” kreeg ik binnen een paar dagen zoveel followers erbij dat ik dacht, hier moet ik NU wat mee doen voor het te laat is. Ik sta altijd achter elk product dat ik promoot en blijf altijd lekker mezelf bij elke Instagram post. Merk dat veel mensen dat ook juist leuk vinden aan mij (gelukkig).

ZANGERES

Net als dat ik al mijn hele leven dans, zing ik ook altijd en overal. Tot vervelends aan toe voor mijn omgeving. Muziek maakt mij gelukkig. Vanaf de dans academie hield ik me er op professioneel level mee bezig en sinds het TV programma “The Next Boy/Girl Band” zit ik nu in een girlband; GRLBND. Met zijn 3e hebben we ruim 16,5K aan fans op onze social media en hebben we onder andere opgetreden bij; Tina Dag, Koffietijd, Kids top 20 e.d.

DANSER

Ik kwam nog net niet dansend mijn moeder haar buik uit, want zodra deze meid kon lopen stond ik al te swingen hoor. Vanaf mijn 10e ben ik op dans les gegaan en sindsdien nooit meer gestopt. Ik heb altijd geweten hier (dansen én zingen) mijn beroep van te willen maken. Dansacademie Lucia Marthas afgerond en zo in het danswereldje terecht gekomen. Wat ik nu officieel mijn baan mag noemen.

MODEL

No official signed model tho. Maaaaar deze meid staat vaak genoeg voor het “vogeltje”. I love the camera and it sometimes also loves me ;). Ik heb een mega portfolio vol met foto’s van casual Insta foto’s tot aan shoots voor diverse kledingwinkels/merken.

MOMMA

17-12-2017 ben ik mama geworden van het mooiste meisje ter wereld; Avéya. Wij doen ons ding samen en beleven de leukste avonturen. Moederschap vind ik het mooiste maar tegelijkertijd ook het heftigste wat me ooit is overkomen. Gelukkig maakt ze me 99% van de tijd heel blij en ben ik een mega trotse mammie.

DOCENT

Vanaf mijn 16e geef ik dansles! Ik vind het, het mooiste wat er is, om alle kennis die ik heb en nog steeds elke dag op doe, door te geven aan mijn leerlingen. Ik geef dancehall, hiphop/streetdance en jazz/modern aan alle leeftijden!