Avéya’s first birthday party

Waaaaaaaah onze kleine kruimel is 1!

En daar hoort natuurlijk een mega fissa bij. Ik ben best wel een planner en aardige perfectionist .. dus je kan je voorstellen dat ik hier een tijdje mee bezig ben geweest om dit op pootjes te zetten.

Taart, outfit, eten, uitnodigingen, zaaltje, fotografie, versiering .. nou en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit alles wilde ik in het thema Bohemian meets chique meets cute. Dus denk aan kleuren als goud, wit, lichtroze en planten/rozen.

We waren sinds de zomer alvast al op zoek gegaan naar een zaaltje. Aangezien mensen dat natuurlijk al ver voor uit plannen en ik NIET het risico wilde lopen net ons droomzaaltje niet te kunnen boeken. 5 minuten rijden van ons huis was het perfect zaaltje genaamd “Bij Opa” .. en de titel zegt het al. De eigenaar is een super lieve Opa, die een tof zaaltje op eigen terrein heeft gebouwd met alle voorzieningen daar in (keuken met ALLE benodigdheden, echt alles, stoelen, tafels, bar, wc, rook ruimte, bluetooth speaker en ga zo maar door) die je nodig hebt. Dus dat hadden we direct vastgezet.

Voor de “sweet” table hebben we aangeklopt bij het bedrijf Sweetest Table. Zij hebben de tafel verzorgd met daarop alle cupcakes, koekjes, donuts, bedank tasjes EN de taart. Erom heen hadden ze een geweldige ballonnen boog met de thema kleuren en plantjes er doorheen gewikkeld.   En op de tafel mooie roosjes, kandelaars, een mega poster met Avéya haar naam, het was ZO mooi!!!!! Alle sweets waren uiteraard ook compleet in het thema van het feestje. Ze kwamen het zelf op zetten en ook weer opruimen. Suuuuuuuuuper fijne meiden en ze hebben er écht heel mooi werk van gemaakt. Absoluut een aanrader.

Voor de verdere decoratie van de zaal hadden wij een party box ontvangen van Cherished Moments waarin compleet op ons thema aangepaste versieringen zaten. Van slingers (gepersonaliseerd met Avéya’s naam), tot aan ballonnen, rietjes en nog meer decoratie. Je geeft bij hun dus aan wat voor thema je wilt tot in details. Dus welke kleuren, welk lettertype, wat voor een vorm slingers, echt ALLES. Bedenk het en zij kunnen dit voor je fixen. Zelfs de uitnodiging voor het feestje maken ze voor je!

Naast al dat moois wilde ik natuurlijk mijn knapste kind waar het allemaal om draaide die dag vast leggen op kiekjes. En alle lieve vrienden en familie die kwamen om haar eerste verjaardag te vieren natuurlijk ook wel een beetje, lol. Soooooooo, we asked Nomads Photo. Buiten dat ik heel graag mijn foto’s op mijn telefoon heb, ben ik een mega tut nog en little ouderwets dat ik graag memories in eigen handen kan hebben (letterlijk). En wat doen zij nou?! Ze maken foto’s en direct worden ze uitgeprint EN kan je ze digitaal krijgen. Oh, 3′ ze ontwerpen ook een toffe lijst om de foto heen! Say whuuuuut?! Ja, dat dus. Helemaal heppie de peppie natuurlijk met dit! Nu kan ik Avéya haar babyboek weer aanvullen met toffe foto’s van haar 1ste verjaardag.

En om het plaatje helemaal af te maken. Moet babbie er natuurlijk wel gelikt uitzien, geheel in style van het thema. Ik wilde suuuuuper graag een peachy kleur mega tutu voor mijn meisje en een wit shirtje met daar op haar naam en een 1. En dit heeft Rock & Shine precies zo voor ons kunnen maken. Op haar hoofdje had onze prinses natuuuuurlijk een kroontje met kleine roosjes er op, so mega cute. Maar een prinses zou geen prinses zijn als ze die halverwege de dag uiteraard van dr koppie af trok. “Nu is het genoeg mam” ..

We hadden als tijd voor het feestje 13:00-17:00. Gelukkig had Avéya er voor nog even kunnen slapen. Maar mevrouw was om 16:00 total K.O gegaan in mijn moeder haar armen. Al die indrukken, veel mensen in één ruimte, over vloed aan cadeau’s, gespeel, suikers waren haar toen teveel. Wat totally prima was natuurlijk.

Wij hebben echt zo enorm genoten van deze dag. Merkte wel aan mezelf dat ik echt soms moest denken om niet vergeten te ademen, omdat ik zo van hot naar her aan het rennen was en iedereen wilde vermaken en Avéya natuurlijk het meeste. Maar echt, niks tipt aan je kind haar glimlach op haar feestje. Dat maakt alles compleet.

Ons kleine meisje is officieel geen baby meer, prachtig maar toch ook mini beetje verdrietig. Het gaat zó snel. Alle cliché’s hier over zijn helaas echt waar! Ze loopt nu aan één hand, kan zelf eten, begint steeds meer te praten en heeft soms uitdrukkingen van een volwassen persoon op dat kleine gezichtje. We zijn zo trots op jou Veetje .. love u to the moon and back.

Mama hoopt dat je een geweldig feestje hebt gehad!

xoxo Roon

One thought on “Avéya’s first birthday party

  • Reply Tugba december 18, 2018 at 1:00 pm

    Love ittt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *