Eten van twee walletjes

Terug van weggeweest, ik had even geen spark, zin, inspiratie voor de SEXY TUESDAY blogs, maar hier is je girl weer. Fris en hitsig.

Deze week gaan we het hebben over Biseksualiteit, mijn ervaring daarmee, en wat vragen die ik daar over heb gekregen in mijn dm’s. Cause you know my main purpose is to help you guys out (als een ervaringsdeskundige, absolutely no doctor)

Sooooooo, as you all know, ik zie mezelf als Bi Seksueel .. and if you dont know, now you know. En daarmee bedoel ik dus, dat ik zoal op vrouwen als op mannen val.

Huh? Kan je niet kiezen ofzo? Je wilt gewoon van twee walletjes eten?!

Of ik ooit een relatie heb gehad met een vrouw? Nope! Alleen maar met mannen! Maar hoe weet je dat dan?

Well let me explain. Ik wist al heel jong dat ik vrouwen ook heel erg interessant vond, heb er tot aan mijn 18e alleen niets met het gevoel gedaan. Tot ik een vrouw (nu vriendin) ontmoette die lesbian is .. en ze soort van het vuurtje weer bij me aan wakkerde. Dat vuurtje die niet bewust was gedoofd, maar ik was er simpelweg gewoon niet mee bezig (only with dicks, literally).

Ik vond haar niet leuk leuk, maar zij nam mij mee in de gay/openminded world. Ik danste toen ook wel eens op openminded feestjes, echt ge-wel-dig. Lekker gek, openminded, sexy etc. En eigelijk vond ik het aan het begin alleen maar een soort van spannend/bijna eng. Ik wist me geen houding te geven als een vrouw me benaderde, of tegen me aan kwam schuren, of zei hoe lekker ze me vond en wel wist wat ze allemaal met me wilde doen.

Nou, paar feestjes/ervaringen verder in de magische world of openminded people, kwam ik een dame tegen die me toch over de streep haalde. Conversations waren sexy, leuk, we gingen met elkaar optrekken. Nou, wij bij elkaar slapen, en de eerste 3 keer gebeurde er niks en lagen we stokstijf naast elkaar, HAHA. So cute .. leek net een film. En toen was die avond er dat er wél wat gebeurde, s-e-k-s. En man man man, alles viel toen op z’n plek ofzo, ken je dat? Was zo fijn en leuk en alles, en ook soort van addicted meteen. Maar toch was ik niet verliefd. Vond haar eerder gewoon erg leuk, en seks was good. Seks met een vrouw is zoveel intenser, sensuelere, en aangezien je soort van weet hoe de knopjes werken en voelen, helpt dat echt.

Nou, anno 2020, ben ik in mijn twintiger jaren 1 keer echt heeeeeeel gek geweest op een vrouw! Samen mee op vakantie geweest, te gekke tijden mee gehad. Maar dat had een abrupt, niet zo’n leuk eind, om het maar zacht uit te drukken, en sindsdien heb ik een beetje een bittere nasmaak van mijn “ik vind vrouwen leuk experience” .. als ik het over gevoelens heb dan. Seks wise .. I CANT GET ENOUGH.

Als ik porn kijk, check ik ook al-tijd lesbian. Ik val over het algemeen wel op girly girls, maar soms vind ik een stoerder type ook tof. Heel gek ook, ik ben van mezelf girly af, maar met een vrouw kan ik me net als een vent gedragen, vooral in bed, dominatrix is here. Terwijl ik met een man het vaak juist leuk vind als hij me aan pakt. Totaal andere dynamiek.

Ik ben blessed met een man die mij daar in vrij laat ook .. (if you’re reading this, I love you, hihi, haha). Nee for real, hij is de beste. Maar dat is weer een heel ander verhaal, waar ik overigens al een blog aan heb toegewijd, hoe onze relatie wat dat betreft in elkaar zit.

Ik zou het honestly ook niet erg vinden als hij bijvoorbeeld bi zou zijn (wat ‘ie overigens ABSOLUUT niet is, voor dat ik hem over me heen krijg met een gekke winti haha). Ik weet niet of ik gewoon echt me-ga openminded ben, of gek, of combi van beide. Maar .. you gotta be you, do you, enjoy life, do what you feel like.

Ga lekker op onderzoek uit. En voel je ook niet gek om het bijvoorbeeld alleen bij seks te houden. En voel je wel genuine feelings voor iemand, tell them! Leven is te kort om niet duidelijk te zijn, geen antwoorden te hebben en te denken “wat als” .. dit is op alles van toepassing trouwens.

Soms zijn het ook alleen fantasieën.. en moeten die een fantasie blijven. Iedereen is anders .. maar zoek het wel uit! Its so much fun, en jouw journey, dus jij kan het tempo bepalen.

Je mag altijd in mn dm aan kloppen met nog meer vraagjes uiteraard. Sexfanatic Rony at your service.

❤

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *