Fijn warm tempeltje

New year means new interieurtje (lekker excuus).

2019 word echt mijn jaar, ik voel dat. En aangezien ik sowieso een persoon ben die vrij snel op “dingen” uitgekeken is, besloot ik dat het in mijn huis ook wel een tikkie mocht veranderen.

Ik ben begonnen aan mijn slaapkamer. Daar heb ik eigelijk vanaf dat we in het huis kwamen wonen niks aan gedaan. Basic witte muren, bed er in, hoppa. Super dom. Want je slaapkamer is je rust je alles. Dus na dat ik die helemaal heb omgegooid, geverfd, nieuw bed, nieuwe dekens, tierelantijntjes ver”rony”d eigelijk .. was ik klaar voor the next step: de woonkamer.

RonyLouanne

Je huis is je safe place, je rust, je tempeltje. En helemaal met mijn kleine kruimel nu, wil ik een lekker warm nestje. Stukje bij stukje verander ik dingentjes, aangezien ik geen geldboom heb groeien in de tuin. Huh, niet?! NEE guys, helaas.

Any how, ik had al wat planten gekocht, groen werkt al-tijd. Nieuwe salon tafeltjes van Gister en Vandaag. En terwijl ik op hun website/Instagram aan het scrollen ben, kwam ik mijn grote liefde tegen. Daar stond ‘ie .. groot, breed, zacht, zo knap. EEN VELVET HOEKBANK MET LOUNGE.

Zo’n bank stond al heel lang op mijn verlanglijstje, maar deze pakte me écht. De kleur ook vooral (Emerald Stone). Niet te goud, maar meer de lever kant op. En werkelijk alles past erbij qua kleur in je interieur. En hij straalde luxe maar ook warmte uit. Such a need.

RonyLouanne

Dus oké, wat heeft mevrouw gedaan. Tadaaaaaaaa. Daar staat ‘ie dan. Echt een knappe eye catcher al zeg ik het zelf.

In de eerste instantie zou die pas in januari komen, maar ik wilde hem zó graag voor de kerst binnen hebben en zij begrepen dat gelukkig ook, dat het bedrijf Gister en Vandaag extra belletjes voor me heeft gepleegd, heeeeel fijn, en voilá ..

Hij is netjes afgeleverd door hun personeel bij mij thuis, uitgepakt en neergezet en wel. Kon er zo op ploffen! Super fijne en vooral snelle service.

Avéya moet nog even aan hem wennen aangezien hij wat hoger is dan onze vorige bank, en ze daar al geregeld van af kukelde (lees: Avéya is een werkelijke acrobaat op de bank, en heeft weinig tot geen inzicht wanneer je goed op je muil kan gaan), maar dat komt vanzelf zeggen we dan maar! Ik ben er al een paar keer goed in slaap gevallen tijdens een netflix sessie, dus dat zegt genoeg toch.

Heb mijn bank meteen ingezegend met wat lekkere wierook, dus nu past ie officieel in huize Rony en Avéya. Aangezien wierook hier aan de lopende band afgestoken word. Positivity and clearing the energy is key 😉

RonyLouanne

Oja, voor eventuele vlekken, waar ik niet van uit ga, want Avéya eet never ever (nog) op de bank. Is er een goedje genaamd: Protexx Textile Protector, die je eventueel ook bij Gister en Vandaag kan kopen.

Mijn volgende ding wat ik graag nog in huis zou willen veranderen is een eye catcher voor boven de bank, nieuwe gordijnen, en nóg meer groene vrienden (plantjes) overal.

Een lekker warm en cozy tempeltje bouwen, heerlijk.

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *