First Things First

Deze blog zal gaan over allemaal “eerste keren” .. van anaal tot mijn eerste echte keer seks, en nog meer leuke premières. Jullie brachten mij zelf dit idee namelijk. Ik krijg best vaak vragen van vooral wat jongere volgers met vragen over hoe ze het beste een eerste keer kunnen doen, en wat tips etc. Dus ik probeer met deze blog jullie wat tips te kunnen geven, een kijkje in mijn personal seks life en wat om te lachen. Zit je er klaar voor?

 

Say goodbye to being a virgin:

Nou om te beginnen bij het begin, laten we dan maar hiermee starten hè. Heeeeeeul lang terug toen ik nog een onschuldig, lief meisje was (ahum). Ik neem jullie mee naar toen ik 14 was, mijn moeder besloot boodschappen te doen, ik alleen thuis was met een leuke jongen (waar ik overigens geen relatie mee had en ik vond hem ook niet leuk, juist, HET recept voor geweldige seks, NOT lol) en ik gewoonweg recht voor z’n raap aan hem vroeg, wil je seks met me hebben nu? Ik was gewoon ZO nieuwsgierig, we waren toch al in mijn kamer, en naïef dat ik was, dacht ik dat je het wel eventjes zo snel doet. Niet wetende wat de waarde is van seks, dat het een speciaal moment moet zijn en het best handig is eerst goed met jezelf te experimenteren, voordat je besluit een piemel er in te willen.

Nou, hij zei natuurlijk ja, en daar gingen we. Strakker dan strak, ik had nog niet eens een tampon en/of vinger er ooit in gehad, laat staan een piemel. Geen liefde, geen passie, niks van wat je bij de eerste keer verwacht. Nou zo gezegd zo gedaan, ik vond het he-le-maal niks. Sterker nog mijn eerste woorden na de “seks” was; “Als dit het is, hoef ik het nooit meer”. Ik vond het zo stom. And look at me now, lol. Dit beeld veranderde duidelijk met de jaren 😉

Als ik er nu op terug kijk en al jullie jonge mooie prachtige waardevolle meiden mag adviseren. WACHT aub, tot je de waarde van seks begrijpt, doe het alleen als je het zelf wilt en doe het met iemand die je vertrouwd en je bij op je gemak voelt. Bij twijfel, NIET DOEN. Experimenteer genoeg eerst met jezelf ook, zorg dat je je lichaam kent en dat je weet wat je lekker vind. En last but not least, relax!!!

Eerste keer een orgasme;

Well, dit was toen ik 16 jaar oud was, met een vibrator. Crazy toch, niet eens met mijn eigen magic hands, waar het tegenwoordig wel mee lukt, maar heel lang gebruikte ik alleen maar toys om te kunnen komen (tot aan 3/4 jaar terug). Nu moet ik mee geven dat ik best wel ongeduldig ben tegenover mezelf en door die “tijd pressure” het dan niet lukt. Denk dat menig vrouwen zich daar in kunnen vinden. Pressure werkt absoluut averecht. Enfin, om terug te komen op mijn eerste keer. Ik wist NIET wat me over kwam. Ik schrok me echt de pest pleuris, en dat is nog zacht uitgedrukt. Het voelde achteraf gezien natuurlijk echt HEMELS, en vanaf toen deed ik het so-wie-so elke dag, misschien wel 2 keer per dag. Verslaaaaaafd aan het gevoel. Maar oh my god, kan me nog zo goed herinneren dat ik dus zo erg schrok.

Vaak speelde ik wel met mijzelf, maar dan liet ik het nooit tot het punt komen dat ik bijna een orgasme kreeg, dus ik ging er heel lang ook vanuit dat het alleen met een man lukte ofzo. Maar daar lukte het ook nooit mee, dus toen ik werd geïntroduceerd aan toys, ging er een hele wereld voor me open. FIREWORKS!!!!!

I kissed a girl and I liked it:

 

Nou, ik mag hopen dat we na al mijn posts, blogs etc wel weten dat ik dus ook vrouwen heel leuk vind. Mocht je het niet weten (wat ik me echt niet voor kan stellen), weet je het nou.

Maar om je mee te nemen naar de eerste keer echt een meisje zoenen (dus geen kusjes in groep 3) .. dit was met een mede danseres. We waren 17/18 en dansten tegen elkaar op hiphop wedstrijden en we gingen gewoonmet elkaar hangen als vriendinnen en hier en daar wat dans workshops volgen samen. Tot we in de MacDonalds (no spon) zaten, en zij tijdens het  nuttigen van een happy meal ineens begon over of ik ook ooit wel eens gevoelens had gehad voor een vrouw. Nou, ik verslikte me zowat in m’n french fries, want wat over kwam mij nou? Nóg iemand met zulke freaky thoughts? Well HELLO!!! Ik zei direct volmondig, ja, ja dat heb ik ook al van jongs af aan inderdaad. Nou .. voor we het wisten spraken we keer met elkaar af buiten dansen om, en hebben we elkaar flink afgelebberd.
En alles voelde zo goed, en viel op zijn plek.

First time in the dark hole:

Jongens, dit was me een ervaring. Ik zat op de Dansacademie en in mijn klas had ik best wat mega geweldige homoseksuele jongens, die me altijd al hun inns & outs vertelde over anale seks. En de openminded, seks minded, overal voor in, nieuwsgierige Roon die ik toen in een notendop was, had toen (17 jaar oud was ik toen ongeveer) al enige tijd een vriend, en besloot het met hem te proberen. Maar doe je het, doe het dan meteen goed.  Dus ik een vibrator gepakt voor erop, en ik op mijn rug liggen, missionaris standje dus, en we gingen ervoor. En ik vond het eerst een gevoel alsof je een drol terug duwt er in, I know gross, maar no other way to describe it, lol. Maar door de vibrator tegelijk op mijn clitoris kon ik enigszins ontspannen, en vond ik het echt wel heel fijn, en heb het vanaf toen in het menu kaartje gehouden tot de dag van vandaag. Wel echt occasionally. Niet een dagelijks iets voor mij.

Doe dit dus wel alleen met iemand die je vertrouwd, want ontspannen is KEY! En genoeg lube, want een droge aars is niet bepaald ideaal.

Eerste keer een trio:

Dit was me toch ook een ervaring. Ik was al enige tijd seksueel actief met een dame, die met de tijd een serieuze relatie kreeg. Van hem mochten wij niet meer seks hebben (ook al was onze relatie puur gebaseerd op seks), begrijpelijk tho. Dus zij kwam ineens met een voorstel om een trio te doen, nieuwe ervaring en zo konden wij toch nog wel van elkaar genieten ook. Ik was jong, nieuwsgierig, bang ook tegelijk maar toch nam nieuwsgierigheid het over and “I SAID YES”. Zij kwamen mij met zijn tweeën ophalen, en we gingen naar een hotel. Alle drie even lekker aan de alcohol en de mood zat er al gauw in. Het enige wat gekkere eraan was dat ik natuurlijk niets met hem had verder, en ik was de “buiten vrouw”. Zij en ik begonnen gewoon ons ding te doen aangezien ik meer op mijn gemak was met haar en zo ging de scene vanzelf lopen. Zij vroeg op een gegeven moment ook of ik seks met hem wilde hebben, en in de geilness hebben we dat gewoon gedaan (wel veilig, heel professioneel lol) maar .. achteraf had dat niet per-see voor mij gehoeven. Had er geen spijt van, maar voelde toch gek. Kon er wel heel erg van genieten om hun bezig te zien overigens.

Heb het daarna heel lang niet meer gedaan, but now Im ready, met mijn eigen man dan wel, en hopelijk ooit een geweldige vrouw die op ons pad komt 😉 hint hint*

First time conscious sex:

Mijn eerste keer spirituele, bewuste seks, was ge-wel-dig. Ik had me er toen al enige tijd in verdiept, en wilde wachten tot de juiste persoon om het daar over te hebben en uit te proberen. Maar dit uitleggen hoefde niet eens, hij had het er zelf ook al over en wilde het ook graag met mij proberen. Helaas woonde hij in Londen, en moesten we dus wachten tot hij naar Nederland kwam om Amsterdam en mij te verkennen, lol. Toen hij finally in het land was, en we bij elkaar waren begonnen we eerst met mediteren. Dit om in de hogere sferen en nader tot elkaar te komen. Dit voelde al geweldig op zichzelf .. met meditatie muziek op de achtergrond, fijne geurkaarsjes, goede gesprekken over spiritualiteit, the universe itself en onze experiences daar in, ging het eigelijk vanzelf heel flowy over op seks. Maar niet van ram bam hup klaar komen en boem. Nee heel bewust, van elkaar genieten, samen ademen op hetzelfde tempo, klaar komen was absoluut niet het doel, maar meer op 1 frequentie te komen en zo elkaars energie naar een hoger level te brengen. Voor de nuchtere mensen onder ons, zal ik nu wel klinken als een regel rechte freak. Maar dit is écht iets wat ik iedereen aan raad als je zo’n bepaalde connectie hebt met iemand. Dit kun je echt uit proberen ook met iemand die er nog niet zo into is, begeleid hem/haar en probeer samen er in te groeien, het is zoiets prachtigs.

Een jointje erbij of xtc / lsd erbij schijnt ook een leuk iets om erbij te proberen. Dit heb ik allemaal nog niet gedaan, dus helaas kan ik niet uit ervaring spreken, maar heb dit echt héél vaak gehoord. Let me know if you tried it!

Dit waren mijn meest spectaculaire firsts .. heb jij een leuke first of nog vragen over mijn ervaringen? Let me know!

Hope you enjoyed,

❤

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *