Girls rule

Deze week een sexy, but ook serious topic.

Ik wil even wat taboes verbreken namelijk.

Net als Summer Walker al heeft aangegeven; “Girls need love to” .. in dat nummer geeft ze aan dat dames ook gewoon seks willen zonder enige strings attached. En dat wij ook gewoon mannen kunnen appen voor een leuke avond. En dat vrouwen ook gewoon wat oefening gehad mogen hebben met meer bed partners dan 1, en ze dan écht geen hoer zijn. En dat wij ook mogen aangeven van hallo, laat je mij ook nog even klaarkomen of hoe zit het? Wil jij een trio, maar durf je het niet aan je partner te vertellen?

Kan je, je hier in vinden?  Nou laten we nog even lekker verder babbelen dan, want hier gaat mijn volgende blog over, sexy but serious.

Ik ben sowieso zelf niet een persoon die haar mond houdt, heb eigelijk altijd eerder een te grote muil. Wat ook niet altijd in zijn voordeel werkt maar bij mij weet je in ieder geval wat je aan me hebt. Zo heb ik dit ook altijd met seks gehad. Ik vind het prettig om aan te geven wat ik fijn vind en heb genoeg oefening erop zitten. Schaam me ook ab-so-luut niet om daar over te praten. Ik zeg altijd; hoe meer oefening hoe beter iemand weet wat ‘ie wilt en je dus fijnere seks gaat hebben.

Vind het dan ook echt belachelijk als mannen maar ook vrouwen andere vrouwen veroordelen op wat zij doen in bed of met wie of met hoeveel mensen etc etc. Nee, hou je mening lekker even bij je eigen seks avonturen en jezelf. Ik vind dat iedereen zijn hoererij-season moet hebben gehad ergens in z’n levenslijn hier op aard. Ga los, doe je ding (veilig of course), en pin je daarna vast aan iemand, waar je forever mee wilt seksen en experimenteren. Sommige mensen doen dat niet in hun jongeren jaren en komen dan na een relatie of zelfs huwelijk van 20 jaar achter dat ze dat toch wel gemist hebben en het dan alsnog willen onderzoeken allemaal. Nou, zit je dan met je goeie gedrag.

En ben je (nog) vrijgezellig als vrouw zijnde en heb je zin in een gezellig avondje, en just for a night, mag dit OOK. Net als mannen ons kunnen appen, kan en mag dit ook gewoon andersom. Zo lang er duidelijke afspraken zijn, dat je alleen dat wilt een geen relatie bijvoorbeeld, en dat bij de ander ook zo is. Wij hebben ook onze needs, en wil jij dit .. DOEN! Jouw needs, jouw body, jouw rules. Taboe moet verbroken worden dat wij als vrouwen dat niet mogen willen or whatever omdat we dan “makkelijk” zijn? Bitch please .. je bent dan juist HEEL duidelijk met jezelf. Makkelijk?? NAH-AH.

En zit je in een relatie en wil je een keer wat anders, bijvoorbeeld een trio? Waar 9 van de 10 keer de man mee komt vanuit porno fantasieën .. of een ander avontuur (bedenk het zo gek, kan van alles zijn). Ook dit mag van onze kant bespreekbaar zijn. Communicatie is key, dit zeg ik volgens mij in élke blog, maar kan het niet vaak genoeg zeggen. Het is zo belangrijk!!!!

Who run the world???? GYALSSSSSS.

I love you all .. seriously. Wij zijn geweldig. Prachtig. Mooi. Slim. Boss ass. Hardworking. Moms. Magic bodies.

That being said, where my wifey at?

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *