Hotspot #1 Maideh Healthybar

V

oor diegene die het nog niet wisten. Food IS life. Ik hou van eten, leef voor eten, eten maakt me oprecht gelukkig. Bij deze hier dan ook een nieuwe rubriek op mijn blog met mijn list of foodie Hotspots!

Lekker eten hoeft dan ook niet altijd vet te zijn, is natuuuuurlijk lekker hoor soms zo’n vieze vette hap, maar hoe chill is het om iets bomvol vitamines en eiwitten naar binnen te werken maar dat het niet persee als een droog blaadje sla proeft.

Met mijn werk moet mijn lichaam er gewoon altijd “on point” uit zien. En dus een wekelijks rondje naar de McDonalds is niet het aller verstandigste om te doen. Dus terwijl ik in mijn mooie stadje Rotjeknor (Rotterdam) rondliep, had ik zin in iets lekkers, maaaaaar GEZOND. Nou is dat bijna niet te vinden, want er is altijd wel iets in een salade of maaltijd wat ongezond vet is (denk aan dressing etc).

En daar was, net als dat je het licht in de donkere tunnel eindelijk ziet, Maideh Healthybar. Zij heeft haar salade bar opgezet met dezelfde intentie als waar ik het net over had. Ze sport veel, eet graag buiten de deur, maar wáár in Rotterdam vind je een salade bar met pure, gezonde maar toch lekkere producten/maaltijden. Bijna nergens .. dus zette ze het maar zelf op.

Maideh Healthybar zit in de Pannekoekstraat in Rotterdam and lets he honest, er zijn maar weinig Rotterdammers die, die straat niet kennen.

Eenmaal binnen waan je, je in een mega Instagram proof tentje met een super tof interieur (niet geheel onbelangrijk), waar je de Iraanse specerijen en liefde voor eten voelt vloeien.

Ik ging voor de medium size Gangster Gamba aangezien ik pescetarian ben (eet alleen vis). Maar er is voor ieder wat wils, van vegan tot aan meat lover. En een tropical smoothie met kokosmelk, ananas, mango, gember, kaneel. Echt een combi from heaven. Oh en nog een pompoensoepje. Ja, als je het doet, doe het dan goed.

In de Gangster Gamba salade zit rijst (op z’n Iraans a.k.a. de lekkerste rijst on earth), zeewier, zeekraal, zoete aardappel, little gem sla , mango, gekonfijte gamba’s in rode peper en knoflook en ingelegde komkommer. ECHT heeeeeeel erg lekker, goed gekruid!!! en vult super erg. Wat ik niet vaak bij salades heb.

Zie hier het menu mocht je al thuis willen watertanden.

Echt een mega aanrader. En als je mega lazy wilt zijn of op werk bent in Rotterdam kun je ook via Thuisbezorgd bij ze bestellen, ook fijn toch? Maar geloof me, buiten het eten wil je voor de fancy Instagram foto-wall ook heel graag daar eten in plaats van bezorgen.

Maideh Instagram

Thank me later.

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *