MY FAV TOYS

Dag lievelings mensen van mij. Daar zijn we weer. Mag ik eerst even beginnen met dat ik het MEGA waardeer dat je nu, at this moment, mijn sexy bloggie leest. Ik vind dat zo geweldig dat je de tijd neemt hier voor. Maar oké, back to (sexy) business.

Deze blog gaat over mijn favoriete speeltjes. Ik gebruik ze niet allemaal bij elke vrij partij, maar onafhankelijk van elkaar wel geregeld, en soms ook gewoon in mijn eentje natuurlijk. Cuz a masturbate a day keeps the doctor away (totally zelf verzonnen nu lol).

NUMERO UNO

de WOMANIZER. Wat – een – uitvinding is dat zeg. Mijn grote god. Als je moeite hebt met klaar komen, helpt deze je gegarandeerd over de sloot, want die nieuwe techniek is amazeballs. Door middel van luchtdruk pulsen op je clitoris, krijg je een gevoel door je lichaam heen als nooit tevoren. Super fijn te gebruiken in je eentje maar ook tegelijk wanneer je seks hebt met je partner. Bijvoorbeeld in doggystyle seks hebben en dan die op je clitoris, THA BOMB. Thank me later, bye.

NUMBER TWO

Sexy bondage/bdsm set. Leuk voor speciale momenten zoals bijvoorbeeld in een hotel of als je iets te vieren hebt (daar gebruiken wij het wel eens voor). Ben persoonlijk niet een fan van om vaak te gebruiken, maar once in a while even lekker gek doen vind ik geweldig. Wil jij je partner domineren of ben je juist graag onderdanig en laat je, je helemaal overnemen door je partner. Met dit soort speeltjes is het wel goed om aan te geven wanneer het van leuk naar pijn gaat (tenzij je van sexy pijn houdt natuurlijk). 50 shades of grey, here I come.

NUMBER THREE

Een buttplug. En niet zomaar één, want met deze laat je, je sterretje letterlijk shinen!! Ik vind dat toch zó mooi. Een ster an zich is niet echt veel aan .. maar met deze in je ster is het zo mooi. Mooi aanzicht wanneer je partner je doggystyle neemt bijvoorbeeld. Je moet wel van anale stimulans houden natuurlijk, maar ik zeg probeer het gewoon een keertje uit. Het is namelijk verassend lekker.

NUMBER FOUR

En als laatste, onmisbaar, voor van ALLES te gebruiken. Mijn lieve schat; GLIJMIDDEL. Je kunt het gebruiken bij voorspel (handjobs), bij anaal, bij vaginaal, bij sexy massages, ALLES. Zo onmisbaar als dat zout in de keuken is, is dit het voor seks. Glijden maar ..

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *