SEXY Q&A

Allereerst wil ik jullie mega bedanken voor al jullie vragen! Want zonder dat had ik deze blog niet kunnen maken.

Deze blog is namelijk een mega sexy Q&A .. jullie hebben mij sexy vragen ingestuurd via Instagram en die ga ik nu lekker voor jullie beantwoorden. Veel sexy lees plezier <3

Q: “Wat zei je nooit te willen doen met seks en heb je nu toch gedaan? En was je er positief door verrast?”

A: nou, ten eerste ben ik denk ik meest avontuurlijk persoon met seks op deze aardkloot denk ik. Maaaaar, anaal was toch altijd wel een dingetje wat ik niet zo snel durfde te doen door al die verhalen over dat het pijn doet, er wel eens iets mee kan komen etc etc. Uiteindelijk toch gedaan, en ik moet zeggen dat ik het op z’n tijd echt wel leuk vind en kan er van genieten! Wel alleen met iemand die ik mega vertrouw en relatie mee heb.

Q: “Wat zijn je favo standjes”

A: Ik hou echt van doggystyle! Ik boven op heb ik leren waarderen, niet met iedereen is die fijn om te doen. Maar vind het nu toppie en ik hou ook van oogcontact. En ik op mijn rug, en de man op zijn zijkant zodat er tegelijkertijd ook clitorale stimulatie kan plaats vinden.

Q: “Ik heb soms last van vaginale afscheiding tijdens de seks, en ik schaam me hiervoor, wat moet ik doen”

A: Kan ik zeker begrijpen dat je eerste impuls is om je hier voor te schamen. Maaaaar lieve dame, dat hoeft echt niet want dat is hartstikke normaal. Tijdens seks, wanneer je opgewonden raakt maakt je lichaam meer “juice” aan en dus kan het ook voorkomen dat je afscheiding krijgt. Daarnaast hebben wij vrouwen dagen dat afscheiding wat meer is dan de andere dag ivm hormonen (dichterbij je eisprong kan je  het bijvoorbeeld meer hebben). Daarnaast hoop ik dat je een partner hebt die je gerust stelt dat het niets uitmaakt.

Aan de “dokter” bel trekken als het een andere kleur is als normaal en anders ruikt natuurlijk!

Q: “Wat is het beste speeltje die je in huis hebt”

A: Hands down de Womanizer. Doet elke keer weer z’n job. Echt een ge-wel-dig ding.

Q: “Tips voor eerste keer anaal proberen?”

A: First and foremost, doe het alleen met iemand die je vertrouwd. Zolang je gespannen bent, doet het meer pijn, dus probeer echt te ontspannen to the fullest. Geen hardcore porn standjes meteen zoals doggystyle etc als het je eerste keer is. Rustig aan, gebruik genoeg glijmiddel en zorg dat je schoon bent. Jij boven op en goed aangeven hoe je het wilt (snel, langzaam, hard, zacht) aan je sex partner.

Q: “Zou je wel eens seks willen met een vrouw”

A: Al meerdere malen gehad. Vind het echt fantastisch. Zo fijn. Veel sensueler en intenser als met een man. Niet beter, maar gewoon anders. En je weet natuurlijk precies wat de ander voelt omdat je beide een vajayjay hebt, dus het klaar komen gaat vaak (echt niet altijd) makkelijker.

Q: “Verwen je liever je man of hou je ervan om zelf verwent te worden”

A: Van nature ben ik meer een giver. Heb moeten leren echt te genieten van dat iemand mij verwent, dit kwam mede door de pressure om te komen die ik altijd voelde. Maar nu kan ik echt intens geniet als hij mij verwent. Toch, het zien van de ander die aan het genieten is, is ook zoooooooo geweldig en opwindend.

Q: “Top 3 plekke voor seks”

A: BED, is echt mijn favo. Ben niet zo’n buiten sekser eerlijk gezegd. Zoveel gedoe en ik kan niet tegen die druk dat iemand je kan betrappen. Sommige vinden dat juist opwindend maar ik raak er alleen maar gestresst van. Maar als ik nog moet kiezen zou  2. Douche zijn en 3. Auto

Q: “Heb je wel eens een trio gehad?”

A: Ja, beide keren in de vorm vrouw-vrouw-man. En ik vond het wel oké. Eerste keer mwah omdat ik de buiten vrouw was zeg maar en tweede keer beter omdat ik toen met twee mensen was die ik beide leuk vond, dat is altijd fijner. Maar wil het nog wel een keer proberen met mijn man en een andere vrouw, lijkt me echt heel nice. En ik wil het ook nog heel graag een keer met twee vrouwen!

Q: “Hoe heb jij geleerd jezelf duidelijk te maken in de bedroom”

A: Ik neem aan dat je bedoeld hoe ik heb geleerd om te uitten wat ik fijn vind. Dit was een leer weg, net zoals alle andere dingen, oefening baart kunst. En je moet niet vergeten dat seks een act is van 2 mensen, een wisselwerking. Seks kan alleen maar goed zijn als je precies uit wat je wilt en wat je lekker vind.

Q: “Wat is jouw favo voorspel”

A: Voorspel begint bij mij echt bij zoenen, dirty talk en elkaar daardoor in de mood te krijgen. Elkaar in de ogen aan kijken en weten dat je elkaar wilt verslinden. Daarnaast vind ik een handjob heeeeeerlak.

Dit was mijn sexy Q&A luitjes van het goede leven. Hoop dat ik al jullie vraagjes duidelijk en sexy heb beantwoord. Stay safe, in deze grillige corona tijdjes. En nog meer vraagjes? Slide inna di DM op @ronylouanne op Instagram.

Im out

❤

xoxo Roon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *