Single mom

Eris een vraag die mensen mij gemiddeld 10x per dag (niet overdreven) stellen. Namelijk “zijn jij en de vader van Avéya uit elkaar?” .. tot nu toe heb ik daar eigenlijk nooit antwoord op gegeven. Waarom? Omdat het PRIVÉ is. En dus voor dat ik hier antwoord op ga geven, wil ik er nog even iets over kwijt.

Ik ben vrij open op social media over mijn leven. Kan ook niet anders als blogger zijnde. Maar er is zeker een grens. Als ik dingen niet wil delen, zul je ze dus ook niet op mijn Instagram zien verschijnen en mag je het doen met hetgeen dat ik wél online zet.

Er ging dan ook met een bloed gang een boek aan scheldwoorden door mijn hoofd zodra iemand de vraag wéér vroeg. It is simple weg none of ya business. Oké, ik begrijp oprecht dat als je voorheen allemaal filmpjes en videos van ons samen zag, dat het HEEL interessant en nogal voor de hand liggend is dat er iets aan de hand is, wanneer dit in 1 klap verdwijnt. Maar denk voortaan even 2x na of je persee iets persoonlijks moet vragen. Als in; word je dag er serieus beter op om zoiets te weten?

Rony Louanne

Maar goed, om tot de kern van dit verhaal te komen. Ja. Ja, ik ben uit elkaar met de vader van Avéya. Sinds Avéya 6 maanden was (al een hele tijd dus), heeft de vader van Avéya besloten niet meer mij verder te willen. Geen gevoel meer voor mij, en dan houdt het natuurlijk op. Helaas had ik geen Harry Potter krachten om dat te veranderen en zat er niets anders op dan dit te accepteren en verder te gaan. Met pijn, oja, heel veel pijn. Ik kan je vertellen, leren om mama te zijn (want ja, je bent basically net bevallen) en tegelijkertijd een gebroken hart hebben is het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven heb moeten doen. Buiten een gebroken hart heb je ook nog de struggle van een de zwangerschaps hormonen en het “niet tevreden met mijn lichaam“ syndroom. Ik zag me in de neerwaartse spiraal stappen, mijn moeder achterna gaan die ook al heel mijn leven single mom is. De wereld werd simpelweg onder mijn voeten vandaan gehaald. Echt worse case scenario.

Mijn zelf vertrouwen was gedaald naar -0, en ik kon me niet meer voorstellen ooit nog verliefd te worden. Niet dat je daar dan al bezig mee bent, maar toch. Je snapt me.

Rony Louanne

Na heel wat healing en werk aan mezelf en vooral mét mezelf (zodra Avéya op bed lag of bij haar vader was natuurlijk), ben ik er bovenop, en me-ga sterk. “Im back and Im better”; Bryson Tiller voice…

Self-love is the best love. Het duurt even, gun het dan ook wat tijd, maar het komt écht goed! En als jij happy bent is je baby dat automatisch ook.

Rony Louanne

Ik heb een goede band nog steeds met haar vader en hij ziet haar super vaak. Hij is een enorme steun voor ons en de BESTE vader voor Avéya. Ben daar ook extreem blij mee en trots dat we normaal met elkaar kunnen communiceren en bij elkaar over de vloer kunnen komen. Je kan wel boos blijven (in dit geval, ik), maar dat heeft 0 zin. Negatieve gedachtes en energie gaat je precies nergens brengen. Blijf lekker bij jezelf en nogmaals; jij bent genoeg! Self love is key!!!!

Kan me voorstellen voor de moeders waarvan hun baby daddy compleet uit het zicht is, dat het nóg zwaarder moet zijn. Ik voel voor jullie en stuur liefde naar jullie. Probeer vooral je liefde en zin in het leven uit je kindje te halen! Het leven is en blijft écht precious en super mooi!!!

Rony Louanne

Zo, en nu GEEN vragen meer a.u.b. (Tenzij het lieve woorden zijn ha-ha)

Bij voorbaat dank.

xoxo Roon

7 thoughts on “Single mom

 • Reply Melissa Hoogeveen januari 4, 2019 at 12:40 pm

  Proud of you!!!

  X

  Tante Melissa

 • Reply Xx januari 4, 2019 at 1:56 pm

  Heel mooi, ik volg je nog niet lang dus ik wist er niks van❤️ kan me voorstellen dat het inderdaad heel persoonlijk is en moeilijk xx

 • Reply Denise januari 4, 2019 at 4:04 pm

  Een voorbeeld voor velen!
  ❤️❤️❤️❤️

 • Reply Joyce januari 4, 2019 at 4:54 pm

  Voel je ❤️mooi schat
  Ik ga hem ook rocken voor me meisje
  Hoo run the world girls .
  Het is soms moeilijk positief te zijn en door te gaan maar dat is wel wat ik doe alles voor haar .❤️Knuffel mop

 • Reply Marie Thys januari 4, 2019 at 6:55 pm

  Wow, ik lees dit met tranen in mijn ogen. Zo mooi hoe jij dit verhaal uitlegt. Echt waar super veel respect. Je bent wie je bent Rony en daar mag je zeker trots op zijn en ik weet zeker dat Avéya ook super trots op je is. Veel liefs!

 • Reply Corry de Rooy januari 4, 2019 at 8:41 pm

  Lieve Rony supergoed om tegen iedereen te zeggen dat het hun geen kl…. aangaat is idd. privé ga door met je leven je bent supersterk en doet het retegoed

 • Reply Sara januari 4, 2019 at 9:08 pm

  Echt zo goed verteld echt respect en zo fijn dat de band tussen jou en je ex nog goed is. Je zult zn leuke moeder zijn voor je dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *