Wrap it up

Al een tijdje werd ik echt gek van de kleur van mijn standaard “huur woning keukentje”. Maar goed, ik heb geen geld boom noch een koopwoning waar ik van alles aan mag verbouwen, dus ik moest een andere oplossing vinden.

alle kastjes werden er netjes afgehaald

En op een dag jongens, was daar de oplossing. Ik zag via Janice Blok haar Insta stories dat zij haar keuken had laten wrappen, in de kleur mat zwart. Het zag er zó sexy en clean uit .. ik dacht, ik MOET weten wie dit heeft gedaan bij haar. En het was de queen with the creative hands: sharon van Wrap it up first. Ik heb haar direct een bericht gestuurd en daar stond ze dan vorig weekend in mijn keuken.

let the wrapping begin

Ik wist al direct dat ik ook de kleur mat zwart wilde. Lekker strak, wat warmere uitstraling en het industriële wat ik echt tof vind.

De communicatie liep super fijn en ze legde me precies uit hoe ik de keukenkastjes even goed moest ontvetten en schoonmaken voordat ze kwam ivm dat de folie anders niet goed zou plakken.

Afgelopen zaterdag, 09:30 stond ze voor mijn deur.

Alle kastjes er af, handvaten, en daar ging ze als een wrap queen aan de gang. Ook alle zijkanten van de keuken heeft ze mooi gewrapt, zo word het meer één geheel.

new kitchen, happy me

 

Om 14:00 was ze alweer helemaal klaar en ik was direct he-le-maal in de wolken. Echt een top vrouw/bedrijf is het en ik raad het echt iedere

en aan. Snelle oplossing voor een super grote metamorfose. Het kan in allerlei soorten kleuren, maar meestal word er wel gekozen voor mat zwart of hoogglans wit (ook heel mooi trouwens)
Op haar Instagram: @wrapitup1st kun je meerdere before’s en after’s zien. Echt puik werk heeft ze afgeleverd! Ik ben mega dankbaar en kan genieten van een “nieuwe” keuken.

Joe xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *